JOAN JORDI ABENTÍN, CANDIDAT D’ASSEMBLEA PER TARRAGONA

Avui us presentem al nostre candidat a les próximes eleccions municipals de Tarragona

Joan Jordi Abentín, de 20 anys, veí de la Part Alta i estudiant de Relacions Internacionals a la UOC. Des dels 16 anys preocupant-se pels drets socials i per la millora de la vida quotidiana de la gent. Sempre intentant trobar la manera més útil d’ajudar als veïns i veïnes de la ciutat.

Actualment, coordina la versió catalana del portal Contrainformación i intenta fer el máxim activisme de carrer possible. Anteriorment ha estat coordinador de Joves d’Esquerra Verda del Camp de Tarragona

«Estic aquí per desmostrar que des de la ciutat és possible fer una política de carrer i col·lectiva»

Joan Jordi Abentín, candidat a les eleccions municipals d’Assemblea per Tarragona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *